Vincent Cleymans

Hallo, ik ben Vincent Cleymans.
45 jaar, vader van 2 en consultant project manager.

Naast interesse in zelf muziek spelen, sport, gezondheid en relaties ben ik al zo’n 25 jaar op een pad van spirituele ontwikkeling.

Deze tocht heeft me van yoga, meerdere vipassana 10-daagse retraites, tot wijding van bodhisattva in de Japanse zazen gebracht. Ik volgde ondermeer opleiding in geweldloze communicatie en NLP.
De laatste jaren gaat mijn interesse uit naar lichaamswerk met onder meer scholing als alchemist in de tao, bio-energetica en shiatsu. Momenteel zit ik op een traject van emotioneel lichaamswerk, coaching en begeleiden van schaduwwerk, individueel en in groep.
Daarnaast heb ik een grote interesse voor mannenwerk, daarin ben ik actief bij Mankind Project. Zowel binnen als buiten de context van Mankind Project begeleid ik mannencirkels en processen van mannen.

Mijn missie is het evenwicht in de wereld mee te herstellen door mannen terug verbinding te laten krijgen met hun hart, intuïtie en gevoelens.