Eindelijk een mannenworkshop in Halle!

Een moment om te verbroederen met andere mannen.

Thema : wat is jouw relatie met grenzen?

– Inleiding:

We merken dat mannen meer en meer alleen zijn in deze maatschappij en geen sterke groep vrienden of ondersteuning meer kennen zoals in vroegere tijden. In deze groep van mannen streven we ernaar om de omstandigheden te creëren waarin mannen een stap kunnen zetten in deze ruimte om bekrachtigd hun innerlijke waarheid te kunnen vertellen over hun leven. We zijn geen religieuze groep of ‘selfhelp group’.

We zijn er om de man aan te moedigen in zijn innerlijke groei zodanig hij authentiek, in zijn kracht en  kwetsbaar de wereld tegemoet gaat.

Uiteindelijk zijn we hier om écht te zijn met elkaar en te onderzoeken hoe ons dichter bij onze doelen te brengen. Om te verstaan wat dat voor ons betekent voor ons als individu alsook wat we kunnen betekenen voor de mensen rondom ons en de bredere gemeenschap. 

– Waaraan mag je jou verwachten?

We gaan werken we om opnieuw verbinding te maken met ons lijf en onze ballen. Van hieruit gaan we steviger met onze voeten op de grond en authentieker in het leven staan. 

Verwacht je aan een variatie van dynamische oefeningen waarbij we los maken van wat vast zit tot het meer naar binnen keren.

In deze editie gaan we extra aandacht geven aan grenzen. Kan jij goed jouw grenzen aangeven en bewaken? Hoe spring je om met de grenzen van anderen? Leg je jezelf begrenzing op dat je belemmert om je vrij te voelen?

Wie beter dan een andere man kan jou begrijpen met jouw thema’s.

Kijk naar de gegevens hieronder en schrijf je zeker in wanneer je voelt dat dit de plek is waar je  het beste uit jezelf zal halen!

– Wie zorgt voor de begeleiding?

Vincent Cleymans is al jaren bezig met  het werken met mannen.

Dit na meer dan 25 jaar op een pad van spirituele ontwikkeling.

Deze tocht heeft hem van yoga,  langdurige meditatie retraites, tot bodhisattva in de Japanse zazen gebracht. Hij volgde eveneens opleiding in geweldloze communicatie en NLP.

De laatste jaren gaat zijn interesse uit naar schaduwwerk, lichaamswerk met onder meer scholing in bio-energetica en Chinese geneeskunde. Momenteel zit hij op een traject van emotioneel lichaamswerk, coaching en Taoisme.

Een grote interesse van Vincent is mannenwerk, daarin is hij actief bij Mankind Project waar hij zelf mannencirkels en processen van mannen leert te begeleiden.

– Missie :

Zijn missie is het evenwicht in de wereld mee te herstellen door mannen terug verbinding te laten krijgen met hun hart, intuïtie en gevoelens.

– Praktisch :

zaterdag 23 april van 14u tot 16u30

Inloop vanaf 13u30. We starten stipt.

Investering in jezelf is: 15€

Adres : Meiboom 10, 1500 Halle

Voldoende parkeerplaats aan het nabijgelegen sportcomplex De Bres.

10 minuutjes wandelafstand van treinstation.